8

april, 2023 10:00

Masterclass Robin Nimanong

Masterclass

Masterclass – I-AM Movement door Robin Nimanong

Deze masterclass is voor performers en makers op het gebied van dans, muziek en theater die hun bewegingstaal willen verbreden en ontwikkelen.

Robin Nimanog is een zeer ervaren danser en een eerlijke coach. Hij geeft handige tools om in je lijf te komen en te luisteren naar hoe jouw lichaam beweegt zoals je je voelt op dat moment. Van daaruit komen we weer bij nieuwe gevoelens en bewegingen. Het lichaam is leidend en wij luisteren. Gedragsroutines van lichaam en geest worden opgemerkt en geanalyseerd. Robin begeleidt je in een persoonlijke reis met je lichaam; Hoe bewegen wij ons in de ruimte in het moment? Je hoeft geen professionele dansachtergrond te hebben, maar affiniteit met beweging is wel belangrijk.

Robin Nimanong (He/She/They) ontwikkelt zijn werk op het gebied van de samenleving en queer art, om ongehoorde stemmen te laten horen. Hij combineert dans en lichaamswerk met vragen over identiteit, zelfzorg en de toekomst, waarbij hij de grenzen tussen dans en andere disciplines opzoekt. Robin studeerde aan de Moderne Theaterdans-opleiding in Amsterdam. Hij danste hierna bij het Israëlische dansgezelschap Batsheva en Nicole Beutler en maakte eigen voorstellingen en dansfilms, waaronder Aphrodisiac II (winnaar van The next best Fringe award 2020). Robin ontving afgelopen jaar het Anne Faber Stipendium en werd genomineerd voor DNA-Next. Lees meer over Robin op zijn website.

Wanneer: zaterdag 8 april van 10:00 – 17:00

Locatie: Hollandse Luchten; pettemerstraat 35 in Alkmaar.

Tickets: Eigen bijdrage €15,-. Er is een beperkt aantal plekken, dus koop snel je ticket!