28

september, 2023 20:00

Luchtlab VIER met Milou Mignon

Muziektheater

Luchtlab is dé maandelijkse podiumavond van makers van Hollandse Luchten in Fabrique Unique. Als toeschouwer ben je getuige en onderdeel van een belangrijk moment; de eerste keer dat nieuw werk of groot experiment wordt getoond aan publiek. Een verrassende avond waar iedere maand een andere eigenzinnige theatermaker, muzikant of visuele kunstenaar zichzelf en de toeschouwer uitdaagt met improvisatie, muziek, theater, spoken-word en alles wat daartussen en omheen beweegt.

 

LUCHTLAB VIER MET MILOU MIGNON

Zangeres Milou Mignon neemt je mee in de try out van haar nieuwste project: A Wanderer’s Tale. Daarin inspireert ze tot vertraging en een ‘wandering’ of ‘wondering’ mindset, zowel in het dagelijks leven als in maakprocessen, om zo een gevoel van verbondenheid, welzijn en verwondering te ervaren.

Van te voren krijg je instructies op welke plek in de stad er verzameld wordt. Via een muzikale route zul je uitkomen bij Fabrique Unique waar je de performance van Milou met cellist Pau Sola en gitarist Kike Zwagerman kunt meemaken.

Datum: donderdag 28 september

Aanvang: 20:00 (locatie wordt nog bekend gemaakt)

Koop hier je tickets: €10,-