20

mei, 2023 20:00

Luchtlab TWEE

Muziektheater

Luchtlab is dé maandelijkse podiumavond van makers van Hollandse Luchten in Fabrique Unique. Als toeschouwer ben je getuige en onderdeel van een belangrijk moment; de eerste keer dat nieuw werk of groot experiment wordt getoond aan publiek. Een verrassende avond waar iedere maand een andere eigenzinnige theatermaker, muzikant of visuele kunstenaar zichzelf en de toeschouwer uitdaagt met improvisatie, muziek, theater, spoken-word en alles wat daartussen en omheen beweegt.

 

Luchtlab TWEE met Naomi Seine

Op zaterdag 20 mei laat Naomi Seine haar nieuwe werk zien en horen  in samenwerking met producer Hendrik Behnen.

Verlatingsangst, pleinvrees, paniekaanvallen, dwang en escapisme, in de muziektheater voorstelling NAAKT onderzoekt Naomi haar leven met angst.  “Sinds mijn twaalfde heb ik een angststoornis. In NAAKT wil ik de kracht die in kwetsbaarheid schuilgaat, in het licht te zetten.” Regisseur Jeroen Kriek zal in aanloop naar Luchtlab samen met de makers aan de performance werken.

Met haar krachtige stem weet zangeres Naomi Seine je te raken in je diepste onderbuikgevoelens. Haar performances zijn dynamisch; klein en intiem, maar ook direct en expressief.  Seine vertolkte vorig jaar de chansons van Jacques Brel op een geheel eigen en messcherpe wijze. Voor dit project werkte ze al samen met producer Hendrik Behnen.  In de bewerking hoor je snoeiharde synths, krachtige vocalen en een nieuw, verfrissend en uniek geluid. Seine haalt inspiratie uit artiesten als Wende, Eefje de Visser en Stromae. 

Theaterkrant: ‘De galmende en diepe noten van de synthesizers in combinatie met de zuivere uithalen van Seine creëren een hypnotiserend effect vol emotie die het publiek raakt.’ Ff een voorproefje? Fragment Litanie

Koop je een double bill ticket? Dan gaan we samen rond 22;30 een paar deurtjes verder naar de Afterparty bij HAL 25!

Wanneer: zaterdag 20 mei om 20:00

Waar: Theaterzaal van Fabrique Unique, Pettemerstraat 35-37 in Alkmaar.

Entree: €10,- , inclusief Afterparty HAL25 €15,-!

Koop hier je kaartje!