10

november, 2024 20:00

Luchtlab met Moreen Beentjes

Experimenteren

Luchtlab is dé maandelijkse podiumavond van makers van Hollandse Luchten in Fabrique Unique. Als toeschouwer ben je getuige en onderdeel van een belangrijk moment; de eerste keer dat nieuw werk of groot experiment wordt getoond aan publiek. Een verrassende avond waar iedere maand een andere eigenzinnige theatermaker, muzikant of visuele kunstenaar zichzelf en de toeschouwer uitdaagt met improvisatie, muziek, theater, spoken-word en alles wat daartussen en omheen beweegt.

Deze editie van Luchtlab wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Alkmaar en HAL25!

 

LUCHTLAB NEGEN MET MOREEN BEENTJES

veer FEAR is een soloperformance.
Een dialoog tussen twee tegenpolen.
Tijdens deze Luchtlab-avond zie je de eerste try-put van Moreens nieuwe voorstelling veer FEAR.
Een gesprek tussen je innerlijke twijfel en je uiterlijke verschijning. Een dubbelzinnig duet, waarbij je hoe dan ook alleen achterblijft als je niet genoeg wilskracht hebt om samen te werken. Lukt het om de strijdbijl neer te leggen en je met jezelf te verenigen?
De voorstelling laat een fysieke uitkomst zien van de angst om een buitenbeentje te zijn, je onzekerheden te omarmen en tegenstellingen te accepteren. Het is een dialoog tussen een interne eenzaamheid versus een externe zelfverzekerdheid. Moreen Beentjes/monomeer wil met veer FEAR onze collectieve en polariserende blik bevragen.
Wanneer: Zondag 10 november
Deuren open 19:30, aanvang 20:00
Adres: Fabrique Unique, pettemerstraat 37, Alkmaar